Lista de preturi

Pretul se poate stabili numai dupa o analiza atenta a cererii dvs. Fiecare proiect are specificatii diferite, din acest motiv nu se poate aplica un pret de lista. Daca doriti o oferta de pret, completati formularul aflat pe prima pagina.

linie

 

Aveti modele de sigle care se pot personaliza ?

Nu exista pachete pre-realizate. Toate proiectele Artvisiona sunt realizate la comanda. Nu se lucreaza cu sabloane / template-uri. Totul este realizat de la zero special pentru necesitatile fiecarui client in parte. Din acest motiv nu exista o lista de preturi.

linie

 

Incheierea contractului

Dupa stabilirea pretului si acceptarea ofertei, se trece la incheierea contractului. Acest contract reprezinta o garantie de ambele parti a seriozitatii colaborarii. Inceperea lucrarilor presupune un avans de 50% din pretul stabilit anterior, restul de 50% se achita la predarea proiectului.
linie

 

Colaborare de la distanta

Indiferent daca locuiti in Bucuresti, in provincie sau in strainatate (chiar si pe alte continente) putem colabora. Comunicare in ziua de astazi este foarte usoara cu ajutorul tehnologiei. Putem comunica prin intermendiul internetului ( pe e-mail, Skype, Google Hangouts, etc. ) sau la telefon.
linie

 

Proiecte in regim de urgenta.

Nu colaborez la proiecte in regim de urgenta. Gasirea unor solutii creative si realizarea unor astfel de lucrari unice, necesita timp. Daca va doriti ceva de calitate, trebuie sa investiti in primul rand timp.
linie

 

Tu faci designul acesta pentru mine, iar eu te voi plati daca imi place.

Asta nu este in regula. Pentru a explica exemplul, sa concepem un scenariu intr-un domeniu in care munca speculativa nu exista.

“Ieri am mers la dentist pentru un control. Dupa ce dentistul s-a uitat la dintii mei, a sugerat lucrari care sa stopeze deteriorarea acestora. I-am spus sa inceapa si daca lucrarea este satisfacatoare voi fi mai mult decat fericita sa platesc. Medicul mi-a spus ca nu va putea face asa ceva, deoarece de obicei ofera servicii numai dupa acceptarea pretului. I-am spus ca il anunt dupa ce ma voi consulta cu alti dentisti din zona.”

Acest scenariu are loc in domeniul designului in fiecare zi si este considerat lipsit de etica deoarece distruge acest domeniu. Un designer nu trebuie sa investeasca timp si resurse fara a avea garantia platii, la fel ca un dentist sau orice alt profesionist. Lucrul la orice proiect pe care-l realizez are loc doar in momentul in care se semneaza contractul si se achita avansul. Continuarea >>
linie

 

Pret pe ora

Preturile sunt determinate in functie de complexitatea proiectului, nu de numarul de ore in care poate fi realizat.
linie

 

In cat timp se poate realizeaza un proiect ?

Un design de sigla, impreuna cu elementele de identitate vizuala si manualul de identitate, se pot realiza in aproximativ 30 de zile. Termenul de executie depinde foarte mult de complexitatea proiectului.
linie

 

Ce primesc la predarea proiectului ?

Veti primi sigla in toate formatele digitale necesare, pentru folosirea in toate mediile: print, online si tv. Predarea proiectului se va face in format vectorial si bitmap, respectiv: .CDR, .Ai, .EPS, .JPG, .PDF cat si alte formate la cerere.
linie

 

Din cate variante voi putea alege ?

In prima etapa se realizeaza 3 propuneri de sigla din care dvs. veti alege una singura. Daca propunerile nu sunt multumitoare se vor realiza alte 2 sigle, dupa ce identificam motivele pentru care nu au fost acceptate primele 3 propuneri ( se pot realiza maxim 5 sigle in total ).
linie

 

In completare puteti citi despre brand, pe blogul Artvisiona aici: http://tinyurl.com/musfkbg